Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bărbații înarmați de la Brebeni, anchetați
29.03.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1290

Au fost identificați cei doi bărbați care au amenințat cu arma un cioban pe islazul din comuna Brebeni. Sunt doi paznici de vânătoare din zonă, care ar fi scos armele pentru că ciobanul i-ar fi amenințat cu un ciomag. Ei le-au spus polițiștilor că vinovat ar fi chiar ciobanul, care se afla la braconaj folosind câini ogari, acesta fiind și motivul pentru care ei au împușcat patrupedul pe care l-au legat apoi de mașină.


Se fac cercetări în urma incidentului petrecut, ieri, pe islazul comunal din Brebeni, unde un cioban a fost amenințat cu pistolul de doi bărbați înarmați. Cu ajutorul imaginilor surprinse de cioban, care a filmat cu telefonul mobil întreaga scenă, polițiștii i-au identificat pe cei doi. Ambii sunt paznici de vânătoare și sunt din localitatea Milcov.

Conflictul ar fi început după ce paznicii au fost informați despre faptul că ciobanul se afla la braconaj pe islazul din Brebeni, folosind câini ogari. Ajunși la fașa locului, unul dintre paznici a scos arma și a împușcat patrupedul, pe care l-a legat apoi de autoturismul de teren cu care aceștia se deplasau. Atunci ciobanul, ar fi început să filmeze totul și i-ar fi amenințat pe paznici cu un ciomag, iar ei au scos armele. Polițiștii îi cercetează acum pe cei doi paznici, care sunt acuzați de trei infracțiuni.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de purtare abuzivă, omorârea fără drept a animalelor și uzul de armă fără drept“, apare în comunicatul Poliției Olt.
Acum, paznicii vor să îl reclame și ei pe cioban, pentru braconaj cu ogarii și pentru amenințare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE