Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pe urmele spărgătorilor de mașini
17.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 313

Hoții nu se lasă de „meserie“ nici în pandemie. Poliția spune că situația furturilor de componente auto în Olt nu este îngrijorătoare, dar îi ține în alertă pe oamenii legii. Chiar zilele trecute, trei tineri, printre care și un minor de 14 ani, au fost prinși când încercau să spargă o mașină.


 Mașinile sunt o atracție pentru hoți. Și nu vorbim despre cele noi, ci vizate sunt modelele mai vechi. Pentru că pot fi sparte cu ușurință, spune poliția. Încuietorile sunt forțate ușor, iar pentru unele autoturisme, hoții au chiar și chei potrivite. Zilele trecute, trei tineri au fost prinși în flagrant, la Slatina.
În decembrie 2020 și în prima jumătate din ianuarie 2021, se furau catalizatoarele mașinilor. De teamă că furturile vor deveni un fenomen la Slatina, polițiștii au început acțiunile pe raza orașului, împreună cu colegi din județele limitrofe, dar au fost angrenate în prevenirea acestor infracțiuni și Poliția Locală și Jandarmeria.
Reprezentanții Poliției municipiului Slatina spun că, în prezent, situația este sub control, însă forțele de ordine rămân în continuare în alertă pentru a preveni acest gen de fapte. Anul trecut au fost înregistrate câteva zeci de astfel de furturi.
Catalizatorul auto este foarte important la un autoturism. Fără aceasta, mașina nu mai poate fi practic folosită.
Hoții valorifică aceste componente la centrele de fier vechi, dar le vând și societăților care comercializează așa ceva. Prețul unui catalizator auto pornește de la 500 de euro și poate ajunge până la 4.000 de euro, în funcție de modelul mașinii.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021