Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pe urmele spărgătorilor de mașini
17.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 366

Hoții nu se lasă de „meserie“ nici în pandemie. Poliția spune că situația furturilor de componente auto în Olt nu este îngrijorătoare, dar îi ține în alertă pe oamenii legii. Chiar zilele trecute, trei tineri, printre care și un minor de 14 ani, au fost prinși când încercau să spargă o mașină.


 Mașinile sunt o atracție pentru hoți. Și nu vorbim despre cele noi, ci vizate sunt modelele mai vechi. Pentru că pot fi sparte cu ușurință, spune poliția. Încuietorile sunt forțate ușor, iar pentru unele autoturisme, hoții au chiar și chei potrivite. Zilele trecute, trei tineri au fost prinși în flagrant, la Slatina.
În decembrie 2020 și în prima jumătate din ianuarie 2021, se furau catalizatoarele mașinilor. De teamă că furturile vor deveni un fenomen la Slatina, polițiștii au început acțiunile pe raza orașului, împreună cu colegi din județele limitrofe, dar au fost angrenate în prevenirea acestor infracțiuni și Poliția Locală și Jandarmeria.
Reprezentanții Poliției municipiului Slatina spun că, în prezent, situația este sub control, însă forțele de ordine rămân în continuare în alertă pentru a preveni acest gen de fapte. Anul trecut au fost înregistrate câteva zeci de astfel de furturi.
Catalizatorul auto este foarte important la un autoturism. Fără aceasta, mașina nu mai poate fi practic folosită.
Hoții valorifică aceste componente la centrele de fier vechi, dar le vând și societăților care comercializează așa ceva. Prețul unui catalizator auto pornește de la 500 de euro și poate ajunge până la 4.000 de euro, în funcție de modelul mașinii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021