Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gheorghe Dincă vrea la altă instanță
17.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 466

Gheorghe Dincă nu mai vrea să fie judecat la Tribunalul Olt. El a solicitat strămutarea dosarului la altă instanță, iar acum așteaptă răspunsul, cererea sa urmând să fie judecată pe 1 martie, la Curtea de Apel Craiova.


 Şi familiile fetelor ucise şi violate de Dincă au solicitat strămutarea dosarului, pe motiv că la Tribunalul Olt nu ar avea parte de o judecată corectă.
Rudele au vrut și întoarcerea dosarului la DIICOT Craiova, pentru refacerea cercetării penale, însă solicitarea a fost respinsă de instanță. Magistrații olteni au început, astăzi, audierea martorilor în dosarul Caracal. Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Complicele său, Ștefan Risipiţeanu, a fost trimis în judecată pentru viol.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021