Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gheorghe Dincă vrea la altă instanță
17.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 559

Gheorghe Dincă nu mai vrea să fie judecat la Tribunalul Olt. El a solicitat strămutarea dosarului la altă instanță, iar acum așteaptă răspunsul, cererea sa urmând să fie judecată pe 1 martie, la Curtea de Apel Craiova.


 Şi familiile fetelor ucise şi violate de Dincă au solicitat strămutarea dosarului, pe motiv că la Tribunalul Olt nu ar avea parte de o judecată corectă.
Rudele au vrut și întoarcerea dosarului la DIICOT Craiova, pentru refacerea cercetării penale, însă solicitarea a fost respinsă de instanță. Magistrații olteni au început, astăzi, audierea martorilor în dosarul Caracal. Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Complicele său, Ștefan Risipiţeanu, a fost trimis în judecată pentru viol.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021