Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Platformă cu mașini noi, răsturnată pe câmp
16.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3677

Accident, în această dimineață, la ieșirea din satul Negreni spre comuna Colonești. Un autocamion care transporta mașini noi-nouțe s-a răsturnat pe câmp, din cauza unui șofer neatent. Acesta s-a angajat într-o depășire și la revenirea pe bandă a acroșat platforma cu autovehicule. Mașinile abia ieșite din fabrică s-au împrăștiat pe câmp, suferind avarii serioase.


 Accident cu o platformă care transporta autoturisme noi. Autocamionul s-a răsturnat, în această dimineață, pe câmpul dintre staul Negreni și comuna Colonești, după ce fost acroșat de o mașină.
Potrivit polițiștilor, șoferul autoturismului a efectuat o depășire, iar la revenirea pe bandă, nu s-a încadrat corespunzător și a acroșat autocamionul cu remorcă pentru transport autovehicule. Acesta a intrat în balans, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe câmp.
Toate autoturismele, abia ieșite din fabrică, au ajuns pe câmp și au suferit avarii serioase. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. Șoferul care a provocat totul a fost sancționat de poliție.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021