Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Platformă cu mașini noi, răsturnată pe câmp
16.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3572

Accident, în această dimineață, la ieșirea din satul Negreni spre comuna Colonești. Un autocamion care transporta mașini noi-nouțe s-a răsturnat pe câmp, din cauza unui șofer neatent. Acesta s-a angajat într-o depășire și la revenirea pe bandă a acroșat platforma cu autovehicule. Mașinile abia ieșite din fabrică s-au împrăștiat pe câmp, suferind avarii serioase.


 Accident cu o platformă care transporta autoturisme noi. Autocamionul s-a răsturnat, în această dimineață, pe câmpul dintre staul Negreni și comuna Colonești, după ce fost acroșat de o mașină.
Potrivit polițiștilor, șoferul autoturismului a efectuat o depășire, iar la revenirea pe bandă, nu s-a încadrat corespunzător și a acroșat autocamionul cu remorcă pentru transport autovehicule. Acesta a intrat în balans, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe câmp.
Toate autoturismele, abia ieșite din fabrică, au ajuns pe câmp și au suferit avarii serioase. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. Șoferul care a provocat totul a fost sancționat de poliție.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021