Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Incendiu violent la Slatina
16.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 5670

Incendiu violent, în această dimineață, la o locuință din Slatina. Proprietara, o femeie de 67 de ani, a ajuns la spital cu dificultăți de respirație din cauza fumului dens. Casa acesteia a luat foc din cauza sobei, au stabilit pompierii, care au intervenit mai bine de două ore pentru lichidarea incendiului.


 Incendiu puternic, în această dimineață, la o locuință de pe strada Armașului din Slatina. O casă a luat foc, iar proprietara, în vârstă de 67 de ani, care locuia singură, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia era speriată și respira greu din cauza fumului dens. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor, iar o ambulanță a transportat-o apoi la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Incendiul a izbucnit din cauza materialelor ușor combustibile amplasate prea aproape de sobă, au stabilit reprezentanții ISU Olt. Pompierii reamintesc oamenilor să fie foarte atenți, atât la centralele pentru încălzirea locuinței, dar și la sobe.
În perioada noiembrie 2019 -februarie 2020, în Olt au fost înregistrate aproape 100 de incendii de locuință. 27 au izbucnit de la coșurile de fum, alte aproape 30 de la instalațiile electrice defecte și 15 din cauza mijloacelor de încălzire improvizate sau a jarului căzut din sobă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021