Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Incendiu violent la Slatina
16.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 5605

Incendiu violent, în această dimineață, la o locuință din Slatina. Proprietara, o femeie de 67 de ani, a ajuns la spital cu dificultăți de respirație din cauza fumului dens. Casa acesteia a luat foc din cauza sobei, au stabilit pompierii, care au intervenit mai bine de două ore pentru lichidarea incendiului.


 Incendiu puternic, în această dimineață, la o locuință de pe strada Armașului din Slatina. O casă a luat foc, iar proprietara, în vârstă de 67 de ani, care locuia singură, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia era speriată și respira greu din cauza fumului dens. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor, iar o ambulanță a transportat-o apoi la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Incendiul a izbucnit din cauza materialelor ușor combustibile amplasate prea aproape de sobă, au stabilit reprezentanții ISU Olt. Pompierii reamintesc oamenilor să fie foarte atenți, atât la centralele pentru încălzirea locuinței, dar și la sobe.
În perioada noiembrie 2019 -februarie 2020, în Olt au fost înregistrate aproape 100 de incendii de locuință. 27 au izbucnit de la coșurile de fum, alte aproape 30 de la instalațiile electrice defecte și 15 din cauza mijloacelor de încălzire improvizate sau a jarului căzut din sobă.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021