Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ciobanul din Bobicești, găsit | A dispărut de frică
22.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 54564

A fost găsit ciobanul din comuna Bobicești, care a dispărut după ce oile i s-au înecat într-un pârâu din localitate. După două zile de căutări, polițiștii l-au identificat în județul Vâlcea. Bărbatul le-a spus că a fugit când a văzut oile înecate pentru că i-a fost teamă de proprietarii fermei la care lucra.


După două zile de căutări, polițiștii l-au găsit pe ciobanul din comuna Bobicești, care a dispărut miercuri, când oile sale s-au înecat într-un pârâu din localitate. Bărbatul a fost identificat în comuna Voineasa din județul Vâlcea, unde își are și domiciliul. El le-a spus oamenilor legii că a încercat să traverseze pârâul cu oile pe care le îngrijea, gheața s-a spart, iar animalele au murit înecate. S-a speriat când a văzut cele întâmplate și, de teama proprietarilor fermei la care lucra, a ales că dispară.
Ieri, bărbatul a fost dat în urmărire națională, iar între timp, polițiștii au aflat că își caută de lucru la o stână din Vâlcea. La scurt timp, bărbatul a fost depistat.
Aproape 100 de oi au murit înecate, miercuri, în pârâul înghețat. Pompierii, scafandrii ISU Olt, polițiștii și localnicii l-au căutat pe cioban în toată comuna, timp de două zile.
Potrivit Poliției Olt, proprietarii fermei nu au depus plângere împotriva ciobanului pentru pierderea animalelor.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE