Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bătăușul din Brastavățu, după gratii
20.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 8558

Imagini incredibile cu agresorul din Brastavățu, în timp ce își lovește victima căzută la pământ. Potrivit anchetatorilor, acesta îl bate pe bărbat cu o rangă, în timp ce un amic al său îl lovește cu levierul. Procurorii olteni l-au reținut pe agresorul principal, acesta fiind acuzat de tentativă de omor.


Imagini de groază cu bătaia de la Brastavățu au făcut înconjurul internetului. Între timp, agresorul, un bărbat de 44 de ani, din localitate, a fost reținut de anchetatorii olteni, iar cei doi amici ai săi, care au participat și ei la încăierare, sunt cercetați în stare de libertate.
Scandalul, care a avut loc la începutul lunii ianuarie, a fost făcut public ieri, după ce cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Victima este un bărbat de 39 de ani, din Scornicești, care este bătut crunt pe terasa unui bar din comuna Brastavățu.
Potrivit șefei Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, procurorul Anca Anuța, inițial, dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia. Ieri, după primirea raportului medico-legal, cazul a fost preluat de Parchetul Olt, fiind luate și primele măsuri împotriva agresorului.
Victima și agresorul se cunoșteau și nu se află la primul conflict, spun oamenii legii. Cei doi și-au administrat bătăi reciproce, însă fără a se reclama la poliție.
Agresorul a fost dus, astăzi, în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Se pare că bărbatul este cunoscut ca membru al clanului Barbone. Pentru fapta sa, el riscă acum ani buni în spatele gratiilor. Cele două persoane care l-au ajutat să bată victima sunt fii concubinei sale.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE