Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lovită de mașină în timp ce se întorcea de la slujbă
18.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 8946

Accident stupid, duminică, pe raza localității Valea Mare. O femeie de 65 de ani, care se întorcea de la slujbă împreună cu alte vecine a fost accidentată grav de o autoutilitară. Vehiculul era condus de un tânăr de 25 de ani, iar femeia se pare că ar fi încercat să traverseze strada, potrivit informațiilor oferite de poliție.


În urma impactului, victima a suferit răni grave și a fost transportată, inițial, la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar de aici s-a decis transferul la Craiova. Din păcate, la scurt timp după transfer, din cauza rănilor grave suferite, femeia a decedat. Poliția a demarat cercetările pentru infracțiunea de ucidere din culpă.  

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021