Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cu gândul la Revelion, au uitat de mască
03.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 517

Primele zile din an au început cu amenzi pentru nerespectarea măsurilor împotriva îmbolnăvirii de COVID-19. Forțele de ordine au fost în permanență în stradă, pentru a verifica dacă oamenii și patronii localurilor respectă interdicțiile impuse de autorități. 140 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.


Chiar dacă au fost sărbători, interdicțiile impuse de autorități pentru prevenirea îmbolnăvirii de COVID-19 nu au fost ridicate. Dar au fost încălcate de zeci de persoane, iar acestea au primit amenzi pe măsură. Forțele de ordine s-au aflat în teren în număr mare și au verificat dacă oamenii respectă măsurile de protecție, iar patronii localurilor se conformează programului stabilit de autorități la nivel național.
În timp ce unii au încălcat măsurile privind deplasarea în intervalul orar 23.00-05.00, precum și portul măștii de protecție în toate spațiile publice închise sau deschise, câțiva patroni au avut localurile sau magazinele deschise, deși nu aveau voie.
Prezent la centrul de vaccinare anti-COVID din Slatina, unde au fost imunizate primele cadre medicale, prefectul de Olt, Florin Homorean, a transmis tuturor să respecte în continuare măsurile de protecție impuse de autorități.
De asemenea, Poliția transmite că scopul acestor acțiuni nu este aplicarea de sancţiuni, ci acela de a determina toți cetățenii să conștientizeze necesitatea respectării tuturor normelor sanitare şi prevederilor legale, pentru prevenirea îmbolnăvirilor de COVID-19.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE