Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A fost prins șoferul care a lovit 6 mașini parcate
29.12.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 14760

Șoferul care a lovit șase mașini aflate într-o parcare din municipiul Slatina și a fugit apoi de la fața locului a fost identificat de poliție. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani. În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că acesta nu are permis de conducere.


Pe 23 decembrie, șase autoturisme aflate într-o parcare din cartierul Steaua au fost distruse de un șofer care gonea pe străzile orașului. Incidentul s-a petrecut puțin după miezul nopții, iar conducătorul auto a fugit de la fața locului. A doua zi dimineața, proprietarii au mers la poliție să anunțe că și-au găsit mașinile lovite în parcarea din fața blocului în care locuiesc. Cu ajutorul unor martori, polițiștii l-au identificat pe șoferul fugar.
Se pare că tânărul nu este la prima abatere. Deși nu deține permis auto, el a mai fost prins la volan de polițiștii olteni.
Proprietarii mașinilor avariate își vor repara acum autoturismele cu ajutorul asigurărilor, spun reprezentanții Poliției Olt. Trei dintre autovehicule sunt în continuare acolo, două avariate grav. Avarii a suferit și autoturismul șoferului fugar. Polițiștii urmează acum să stabilească a cui este mașina pe care tânărul o conducea în noaptea accidentului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE