Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dezmembrări ilegale la Ipotești
27.11.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 350

Un tânăr din localitatea Ipotești este cercetat de poliție, după ce a fost prins că dezmembra ilegal mașini. El aducea vehiculele din afara țării, și le vindea piesele. Polițiștii și reprezentanții Gărzii de Mediu Olt au găsit în parcul auto al bărbatului 29 de mașini suspuse dezmembrării.


Evaziune fiscală cu mașini aduse din străinătate. De acest lucru este acuzat un tânăr din comuna Ipotești, la locuința căruia au descins polițiștii și reprezentanții Gărzii de Mediu Olt. Aceștia au găsit acolo un adevărat parc auto. Mai exact, bărbatul aducea mașini din străinătate, le dezmembra și le vindea piesele. Toată afacerea era făcută însă ilegal.
Polițiștii îl cercetează acum pe tânărul din Ipotești. El este acuzat de evaziune fiscală și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități. Totodată nu mai are voie de desfășoare astfel de practici. Acțiunea face parte dintr-un plan demarat la nivel național, pentru prevenirea și combaterea fraudelor în domeniul comerțului cu piese auto. Astfel de controale vor continua în toată țara.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE