Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O localnică din Rotunda, un secol de viață
12.11.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3340

Eveniment important, astăzi, în comuna Rotunda. A fost sărbătorită o localnică ce a împlinit un secol de viață. Primarul și preotul au vizitat-o cu flori, un tort și un premiu în bani. Iar familia i-a mulțumit pentru tot ce a făcut în acești ani frumoși.


O localnică din comuna Rotunda a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Tanti Paraschiva a fost sărbătorită, astăzi, de familie, iar autoritățile locale i-au fost alături. Primarul Vergil Sârbu, împreună cu o angajată a primăriei și preotul din localitate, au mers să o felicite și să îi ofere un cadou aniversar.
Cel mai vârstnic localnic al comunei Rotunda, tanti Paraschiva, a primit flori, un tort, o diplomă și un premiu în bani.
A crescut 2 copii, 5 nepoți și 8 strănepoți. Fiul și nora sa au plâns astăzi de bucurie.
Ne spune că secretul longevității sale a fost munca. Nu a consumat cafea niciodată, a mâncat doar ce a pregătit în casă, iar pentru odihnă nu a avut timp.
Deși are vârsta de 100 de ani, nu a avut probleme grave de sănătate. Familia spune că nu ia nici un medicament iar memoria încă o mai ajută. Până acum doi ani, tanti Paraschiva pregătea pâine și pizza. Ar mai face și acum, dar nu prea o mai ajută vederea. La mulți ani îi spunem și noi sărbătoritei, la un secol de viață.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE