Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Hoți la Drumul Expres. Filmați din dronă
12.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 4771

În ultimul videoclip de promovare a lucrărilor pe Drumul Expres, o familie de romi a fost surprinsă în timp ce fura diferite materiale de pe șantier. Evenimentul s-a produs pe Lotul 1 al Tronsonului 2, cel de pe raza județului Olt, în apropierea localității Bârza. Polițiștii s-au autosesizat, iar acum efectuează cercetări pentru depistarea făptașilor.


„Furt la drumul mare”. Așa poate fi descris evenimentul surprins pe imaginile
luate cu drona pe șantierul Drumului Expres. În imagini se vede cum romii strâng diverse materiale de construcție și le încarcă într-o căruță. Unul din copii sesizează faptul că drona îi filmează și alertează întreaga familie, care se urcă imediat în atelaj și pleacă în grabă.
În urma postării acestor imagini în mediul online, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bârza s-au autosesizat, iar în acest moment fac cercetări pentru identificarea persoanelor din imagini.
Reprezentanții societăților care au câștigat licitația pentru construirea Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitești, spun că acest eveniment nu este singular și că frecvent se întâmplă ca diferite materiale de construcție să dispară peste noapte.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE