Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bercea și fiul său, din nou după gratii
08.10.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 22847

Bercea Mondial și fiul său, Laurențiu Anghel, se întorc din nou după gratii. Ei au fost condamnați definitiv la ani grei de închisoare în dosarul în care erau judecați pentru tentativă de omor asupra fostului viceprimar al Slatinei, Valeriu Matei.


O nouă condamnare definitivă pentru Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial. Curtea de Apel Craiova l-a condamnat, ieri, la 13 ani și 272 de zile de închisoare pentru tentativă de omor, faptă săvârşită în anul 2009, asupra fostului viceprimar al Slatinei, la vremea aceea, Valeriu Matei.
În același dosar a fost condamnat și fiul lui Bercea, Laurențiu Anghel, zis Procuroru, care a primit 9 ani și 6 luni de închisoare cu executare. În momentul în care polițiștii i-au ridicat pe cei doi, familia Anghel a făcut spectacol, ca de obicei.

În urma cestei sentințe, polițiștii i-au ridicat, ieri, pe Bercea Mondial, și pe fiul său, Procuroru, pentru a-i duce în arestul Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.
Totul s-a întâmplat pe 22 ianuarie 2009, pe strada Pitești din municipiul Slatina.
Scandalul a început de la unele neînțelegeri cu privire la un teren pe care fostul viceprimar al Slatinei îl vânduse anterior unei persoane. Valeriu Matei se afla atunci cu un prieten al său, Adrian Văduva, când Bercea și fiul său i-au atacat. Matei a fost înjunghiat cu un cuțit în umăr, iar un prietenul lui, Adrian Văduva, a fost lovit cu autoturismul și s-a ales cu piciorul rupt.
Bercea Mondial și fiul său, care erau eliberați condiționat, se întorc, astfel, în închisoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE