Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Incidente electorale
26.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 9406

8 incidente electorale au avut loc, în județul Olt, începând din această dimineață și până la ora 16.00. La Cungrea, un bărbat a votat a de două ori, iar la Drăgănești Olt, o femeie ar fi oferit bani în scop electoral. Polițiștii au întocmit dosare penale și au aplicat amenzi celor care au încălcat legislația electorală.


În județul Olt au fost înregistrate câteva incidente electorale în ziua alegerilor. Astfel, începând din această dimineață și până la ora 16.00, Poliția a înregistrat 33 de sesizări. Dintre acestea, doar o parte s-au confirmat.
La Cungrea, un bărbat a votat de două ori: prima dată folosind actul de identitate al concubinei, iar a doua oară cu buletinul său. La Drăgănești Olt, o femeie ar fi oferit bani în scop electoral și tot aici, o altă femeie ar fi votat la urna mobilă cu o copie de pe cartea de identitate. Și la Caracal a fost înregistrat un incident. Președintele unei secții de votare a fost informat că, în apropierea secției, în curtea unui cetățean, se află încă afișe electorale. Polițiștii au ajuns la fața locului și au constat că informațiile primite se confirmă. În total, Poliția a înregistrat 8 incidente electorale.
Alte 25 de sesizări înregistrate la Poliție nu s-au confirmat.
În județul Olt au fost instituite trei zone de siguranță și 11 zone de risc, care cuprind 19 localități. Aici, polițiștii, împreună cu jandarmii, acționează suplimentar, pentru a preveni fraudarea procesului electoral, dar și pentru un climat de siguranță publică.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE