Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cultură de cannabis, în vie
16.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4641

Culturi de cannabis descoperite în județele Olt și Argeș, în plantația de viță de vie. Trei tineri din Slatina au înființat culturi de cannabis în gospodăriile rudelor, care locuiesc în cele două județe, pentru a vinde apoi drogurile. Contrabandiștii au fost ridicați de poliție și duși la audieri.


Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea unui procuror DIICOT, Serviciul Teritorial Olt, au făcut, în această dimineață, 4 percheziții în Olt și Argeș. În Olt, oamenii legii au descins în comuna Găneasa, unde au descoperit o cultură de canabis. Iar în Argeș, o altă cultură era ascunsă în vița de vie.
La percheziții, polițiștii au găsit semințe de cannabis, diferite recipiente pentru prepararea drogurilor, dar și un cântar de mare precizie.
În urma perchezițiilor, doi bărbați și o femeie, au fost ridicați de poliție și duși la audieri.
Potrivit anchetatorilor, membrii rețelei sunt din municipiul Slatina. Ei înființaseră culturile la Găneasa și în județul Argeș, în gospodăriile unor rude ale acestora. Drogurile urmau apoi să fie vândute. Cei trei membri ai rețelei sunt cercetați pentru trafic și consum ilicit de droguri.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE