Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Biciclist spulberat de un microbuz
09.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 17429

Accident mortal, în această dimineață, în apropiere de comuna Pleșoiu. Un biciclist de 25 de ani a murit, după ce un microbuz l-a lovit în plin. Șoferul a spus că nu l-a văzut și că nici după accident nu și-a dat seama ce a lovit. Polițiștii i-au întocmit dosar penal și îl cercetează pentru ucidere din culpă.


Tragedie, în această dimineață, în apropiere de localitatea Pleșoiu. Un microbuz a accidentat un biciclist de 25 de ani, care a murit pe loc, în urma impactului. Tânărul circula în fața microbuzului, când a fost spulberat și aruncat câțiva metri.
Șoferul microbuzului spune că nu l-a văzut pe biciclist. Nici măcar după impact, nu și-a dat seama ce a lovit. A văzut bicicleta, dar nu și persoana care o conducea, victima fiind aruncată în șanțul de pe marginea drumului, în iarbă.
Șoferul este cercetat acum pentru ucidere din culpă.
Polițiștii spun că, deși accidentul nu s-a produs din vina biciclistului, se pare că nici acesta nu era echipat pentru a fi vizibil în trafic.
Polițiștii spun că vor continua acțiunile de prevenire a accidentelor de circulație, pe care le organizează periodic în trafic.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020