Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițiștii, cu ochii pe hoții de lemne
04.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 221

Se apropie iarna, iar mulți își fac aprovizionarea cu lemne pentru foc, din timp. Astfel, în această perioadă crește numărul tăierilor și a transportului ilegal de material lemnos. Chiar ieri, oamenii legii au confiscat peste 44 de metri cubi de lemne, care urmau să fie vândute.


Oamenii legii au desfășurat o acțiune amplă, în județul Olt, pentru prevenirea furtului de material lemnos.
S-a acționat în zona pădurilor, dar au fost făcute controale și în trafic, fiind vizate camioanele care transportă material lemnos. Polițiștii au prins, ieri, în apropiere de localitatea Pleșoiu, un șofer care transporta ilegal o cantitate mare de material lemnos. Peste 44 de metri cubi de lemne avea acesta în ansamblul de vehicule pe care îl conducea.
Polițiștii au dispus ridicarea lemnelor transportate ilegal, întreaga cantitate fiind predată Ocolului Silvic, pentru valorificare.
Verificările vor continua, spun polițiștii, pentru că în această perioadă crește numărul furturilor de acest gen.
Amenzile pentru transportul ilegal de lemne sunt cuprinse între 3.000 și 10.000 de lei. În cazul furtului, hoții se vor alege cu dosar penal.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020