Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mamă și copil, răniți în accident de circulație
31.08.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 13406

Cinci oameni au scăpat cu viață ca prin minune, după ce mașinile în care se aflau s-au făcut praf într-un accident de circulație. Un șofer neatent a provocat totul, după ce s-a angajat într-o depășire neregulamentară. În urma impactului, un copil și mama lui au ajuns la spital răniți.


Accident teribil, în această după-amiază, între localitățile Piatra Olt și Brâncoveni. Două autoturisme s-au făcut praf, după ce unul dintre șoferi, care avea permis de numai un an, s-a angajat într-o depășire riscantă, chiar într-o curbă. A intrat în plin într-o altă mașină, în care se afla o familie din Slatina, iar în urma impactului ambele vehicule au ajuns pe câmp. Șoferul care a provocat accidentul spune că i-a derapat mașina.
Tânărul ar fi mers cu viteză mare, spune celălalt conducător auto, care este șofer profesionist și venise în țară de numai două zile. Bărbatul plecase cu familia de la Slatina și trebuia să ajungă la Caracal. Cu puțin timp înainte de accident, fiul său, de numai 4 ani, i-a cerut să îl lase să își dea jos centura care îl ținea în scaunul pentru copii. Tatăl i-a explicat că trebuie să o poarte, iar după câteva secunde, cealaltă mașină le-a lovit în plin autoturismul, care a ajuns pe câmp.
Copilul și mama lui au fost răniți în urma impactului, ambii fiind transportați la spital.
Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Tânărul care a provocat totul este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă. Circulația din zonă a fost deviată pe câmp, până la definitivarea măsurătorilor Poliției.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE