Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crimă între vecini, la Strejești
07.08.2020
Autor articol: null admin
Vizualizari: 32420

Crimă oribilă în comuna olteană Strejești. Un tânăr și-a ucis vecinul, pe care l-au lovit cu parul în cap. Tragedia s-a produs seara trecută, iar victima a murit chiar în stradă, sub ochii familiei. Agresorul a fost reținut astăzi de poliție.


 Certurile și șicanele frecvente între două familii din comuna Strejești au dus la o adevărată tragedie, seara trecută. Un bărbat de 41 de ani a fost omorât de vecinul său, de 32 de ani, care l-a lovit cu un par în cap, în timp ce acesta trecea pe stradă împreună cu familia. Agresorul și rudele sale au fost deranjați de faptul că victima ar fi avut o bâtă în mână. A avut loc o încăierare, iar tânărul de 32 de ani l-a lovit pe vecinul său cu bâta în cap. Victima a căzut ca secerată la pământ, iar la scurt timp a decedat.
La fața locului au ajuns ambulanța, poliția, jandarmeria, dar și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cazul, pentru cercetări.

Ancheta a fost dificilă, întrucât tatăl agresorului, dar și o altă persoană care a participat la scandal au încercat să ia vina asupra lor. În cele din urmă s-a stabilit cine este agresorul, care a și fost reținut pentru 24 de ore.
„În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 06.08.2020, pe fondul unui conflict preexistent cu numiţii G. V., G.M. şi G. V.F., constând într-o agresiune reciprocă, victima Ş. I. din aceeaşi localitate a fost lovită în zona capului, cu un obiect dur alungit de către numitul G.V.F., fiindu-i provocată o leziune cranio-cerebrală care, la scurt timp, a condus la decesul său“, apare în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Ambele familii au o situație materială precară și munceau cu ziua prin comună. Se certau însă de mult timp, spun oamenii legii și chiar în ziua crimei, polițiștii din comună fuseseră chemați să aplaneze un conflict între aceștia.
Pentru fapta comisă, criminalul își va petrece următorii 20 de ani, după gratii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020