Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: masca, la control!
06.08.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 11893

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.


Inconștiență în plină pandemie de coronavirus. Deși de astăzi, masca de protecție a devenit obligatorie în aer liber și în județul Olt, în zonele aglomerate, zeci de oameni nu o poartă. Fie pentru că nu vor, nu au știut că este obligatorie sau, la fel de grav, o poartă incorect.

Polițiștii au ieșit, astăzi, în stradă, pentru a face controale. Nu au aplicat amenzi, ci doar avertismente, încercând să le explice oamenilor importanța purtării măștii, dar și faptul că sancțiunile sunt destul de mari.

La Slatina, purtarea măștii de protecție este obligatorie începând de astăzi în zona Piețelor: Zahana, Ecaterina Teodoriu, Basarabi și Frații Buzești, dar și în stațiile de autobuz și de tren. Și la Caracal, Corabia, Balș și Potcoava, masca este obligatorie în zona piețelor și a târgurilor. Cei care nu respectă această măsură de protecție, vor primi amenzi cuprinse între 500 și 2.500 de lei. Atenție, însă! Se vor aplica amenzi și în cazul în care masca nu este purtată corespunzător: ea trebuie să acopere și nasul, nu doar gura.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020