Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă un deces din cauza COVID-19
31.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 590

A crescut și astăzi numărul cazurilor de COVID-19 în județul Olt. 21 de noi îmbolnăvri au fost raportate în ultimele 24 de ore, numărul total ajungând astfel la 732. Tot astăzi a fost înregistrat și un nou deces. Un bărbat de 67 de ani, din Cârlogani, care avea și alte afecțiuni medicale, a fost ucis de Coronavirus.


Mai multe cazuri de Coronavirus în județul Olt, dar și un nou deces. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 21 de noi infectări. Este vorba despre 5 pensionari, iar restul sunt persoane din diferite domenii de activitate, care au contractat virusul prin transmitere comunitară. Astăzi a fost înregistrat și un deces. Un bărbat de 67 de ani, din comuna Cârlogani, este ultimul ucis de COVID-19, în județul Olt. El s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pe 11 iulie cu simptomatologie specifică: insuficiență respiratorie și bronhopneumonie. După confirmarea testului, pe 15 iulie, a fost trimis la Spitalul COVID din Caracal, unde a fost internat la Terapie Intensivă. În această dimineață a decedat. Potrivit autorităților, acesta avea și alte afecțiuni medicale, respectiv: diabet, accident vascular cerebral și hipertensiune arterială. Astfel, numărul deceselor în Olt ajunge la 21, iar cel al îmbolnăvirilor de Coronavirus, la 732.  

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020