Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
La piscină, cu păstrarea distanței
29.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 957

Au început controalele la piscinele din județ. Dacă până acum, inspectorii de la Direcția de Sănătatea Publică verificau autorizarea și condițiile de funcționare, în această perioadă, în plină pandemie de Coronavirus, se urmărește, în primul rând, respectarea măsurilor pe protecție împotriva infectării cu virusul Sars-Cov-2.


Se fac verificări la piscinele din județul Olt. Zilele trecute, șase astfel de obiective au fost controlate de Direcția de Sănătate Publică, atât privind respectarea condițiilor din autorizația de funcționare, dar mai ales a măsurilor pentru prevenirea îmbolnăvirii de COVID-19.
Astfel, inspectorii sanitari au controlat patru piscine, două din Caracal, și câte una la Potcoava și Scornicești. Alte două piscine din Slatina au fost găsite închise la momentul controlului. Toate cele șase piscine au autorizație de funcționare, însă inspectorii DSP au vrut să vadă dacă sunt respectate regulile de protecție impuse de autorități.


Sunt măsuri stricte la piscine, în această perioadă, pentru prevenirea îmbolnăvirii de Coronavirus. Dezinfectarea mâinilor, măsurarea temperaturii și păstrarea distanței sunt obligatorii. În caz contrar, se vor aplica amenzi.
De asemenea, autoritățile fac apel la cei care vor să se răcorească în zilele toride, să nu meargă în zone neautorizate.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie doar în spațiile închise. În spații deschise, masca este necesară numai în locurile aglomerate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE