Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă 19 cazuri de coronavirus în județ
30.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 885

19 noi cazuri de Coronavirus au fost confirmate, în județul Olt, în ultimele 24 de ore, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Un pompier, o asistentă de la Urgențe și 3 pensionari se află pe lista celor infectați. Oltul ajunge astfel la 711 îmbolnăviri de COVID-19.


Noi îmbolnăviri de Coronavirus au fost raportate, în ultimele 24 de ore, în județul Olt. Printre ultimii confirmați se află un pompier și o asistentă de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Alți 3 pacienți sunt pensionari, iar restul provind de la societățile de pe platforma industrială a Slatinei, dar și cazuri cu transmitere comunitară. Astfel, sunt înregistrate încă 19 cazuri, iar județul Olt ajunge la un număr de 711 îmbolnăviri de COVID-19.
La nivel național, situația se menține în continuare gravă. Astăzi a fost înregistrat un nou record negativ, respectiv, 1.356 de noi cazuri. În total, în România, sunt înregistrate 49.591 de cazuri de persoane confirmate.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020