Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mașini noi cu design nemțesc pentru Poliție
29.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2014

Poliția Olt a primit mașini noi. Sunt autospeciale moderne, după modelul polițiștilor din Germania, vopsite în noua schemă de culori verde-albastru. Primele mașini de poliție au fost date deja în folosință, la Slatina și Caracal.


Poliția Olt își înnoiește parcul auto. Oamenii legii primesc autospeciale Dacia Logan, cu noi dotări și un aspect cu totul diferit. Așa că vechile mașini, primite în perioada 2005-2007, care sunt destul de uzate, vor fi scoase din folosință.
Prima serie de autoturisme noi a ajuns deja la Poliția municipiului Slatina.

Noile mașini au același design ca al polițiștilor din Germania. Sunt vopsite în culori verde-albastru și sunt monitorizate în permanență printr-o cameră video. De asemenea, o noutate o reprezintă faptul că locurile din față sunt despărțite de cele din spate pentru a le oferi polițiștilor mai multă protecție.

Următoarele loturi de mașini care vor ajunge la Poliția Olt vor merge la Serviciul Rutier și la posturile din județ. Mașinile au fost achiziționate de Poliția Română, printr-un amplu program de modernizare a parcului auto.  

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020