Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Conducea o mașină furată
29.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 240

Acțiune fulger a Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Olt. Oamenii legii au depistat în Caracal, un autoturism despre care există suspiciunea că ar fi fost furat din Italia. În polițiștii au deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.


Astăzi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadru IPJ Olt au acționat pe linia combaterii traficului și furturilor de mașini. În urma activităților desfășurate, aceștia au descoperit faptul că o femeie în vârstă de 57 de ani, din municipiul Caracal, conduce o mașină furată. Ea le-a spus polițiștilor că a cumpărat autoturismul și nu știa că fusese furat.
În urma verificărilor, oamenilor legii au constat că exista deja o alertă de urmărire internațională, emisă de către autoritățile din Italia.

Polițiștii au indisponibilizat autovehiculul în vederea continuării cercetărilor, femeia fiind anchetată acum pentru infracțiunea de tăinuire.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020