Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bătut și aruncat în subsolul unui bloc
26.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 349

Caz șocant în orașul Corabia. Un tânăr a fost bătut și sechestrat în subsolul unui bloc, chiar de prietenul de pahar. Poliția a fost anunțată de către mama victimei, care a sunat disperată la 112. Agresorul a fost prins la scurt timp și a fost reținut, pentru 24 de ore.


Scene violente în orașul Corabia. Un tânăr de 37 de ani a fost bătut și aruncat în subsolul unui bloc din localitate. Totul s-a întâmplat în week-end. Poliția a aflat despre caz de la mama victimei, care a sunat la 112, după ce fiul său i-a spus că se află închis în subsolul unui bloc și nu mai poate ieși.
Imediat, toate echipajele de poliție au pornit în zona blocurilor din Corabia, în căutare victimei. În tot acest timp, oamenii legii au ținut legătura telefonic cu tânărul rănit. Acesta le-a spus că se află în subsolul unui bloc și că tot ce vede pe o fereastră este o parcare auto.

Potrivit anchetatorilor, atât victima, cât și agresorul, se cunoșteau și au consumat băuturi alcoolice, înainte să se ia la bătaie. Acesta a fost și motivul scandalului: s-au bătut pentru alcool. Agresorul este un bărbat tot din Corabia și a fost prins, la scurt timp, de poliție.
În urma audierilor, bătăușul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind pus sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia, care efectuează cercetări pentru infracțiunile de lovire și lipsire de libertate.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE