Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A fugit de Poliție și a ajuns … după gratii
12.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 455

Un tânăr din localitatea Schitu a făcut dezastru în trafic, în timp ce fugea de Poliție. El a lovit cu mașina o stație de autobuz, a acroșat un polițist, dar și mașina de Poliție care îl urmărea. În cele din urmă a fost imobilizat pe un drum agricol, unde polițiștii au descoperit de ce fugea bărbatul: nu avea permis auto, iar mașina pe care o conducea era furată.


Un tânăr de 33 de ani, din localitatea Schitu, a avut aventura vieții lui, în timp ce încerca să fugă de Poliție. Bărbatul conducea o mașină, în noaptea de 11 spre 12 iulie, prin comună, când polițiștii i-au făcut semn să oprească, însă el i-a ignorat și și-a continuat deplasarea. În goana sa nebună, a pierdut controlul volanului și a lovit o stație de autobuz. A acroșat apoi un polițist, care se deplasa spre autoturismul său, pentru a-l imobiliza, dar și echipajul de Poliție, fugind ulterior de la locul faptei. Polițiștii au continuat urmărirea și au reușit să îl prindă pe un drum agricol din apropiere.
Mai mult, bărbatul furase mașina pe care o conducea. Seara trecută, el a fost reținut de poliție, pentru 24 de ore.
Șoferul fugar este cercetat pentru ultraj, conducere fără permis și refuz de recoltare probe biologice. El va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE