Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Va sta 15 ani după gratii
09.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 954

Tânăra care și-a ucis concubinul, în localitatea olteană Vulpeni, a fost condamnată la 15 ani de închisoare. Femeia era însărcinată când și-a înjunghiat mortal iubitul, iar totul s-a întâmplat în fața unui copil de numai 3 ani, pe care aceasta îl are dintr-o căsnicie anterioară.


Tribunalul Olt a condamnat-o pe tânăra care, la începutul acestui an, și-a ucis concubinul, în localitatea olteană Vulpeni. Ea a primit 15 ani de închisoare cu executare și va fi obligată și la plata a 100.000 de euro daune morale, familiei victimei. Decizia nu este însă definitivă.
Tragedia s-a petrecut chiar în Ziua de Sfântul Ion. Femeia, de 29 de ani, care era însărcinată, s-a luat la ceartă cu iubitul ei, în vârstă de 33 de ani, din cauza faptului că nu a fost de acord ca acesta să meargă la o petrecere. Conflictul dintre cei doi a degenerat, iar ea a luat cuțitul și l-a atacat pe bărbat.
Totul s-a petrecut în fața copilului de numai trei ani, o fetiță, pe care femeia o are dintr-o căsătorie anterioară. După ce și-a înjunghiat soțul, femeia a fugit într-o altă cameră să ia o cutie de cremă, pentru a-i trata rănile bărbatului. Le-a spus apoi vecinilor ce a făcut. Fratele victimei a mers să vadă ce s-a întâmplat și a anunțat poliția.
După ce și-a omorât concubinul, femeia a fost arestată preventiv. A născut, între timp, în penitenciar, iar copilul a fost dat în grijă unui asistent maternal, care o crește și pe fetița de 3 ani, ce a asistat la oribila crimă. Minora a primit și consiliere psihologică din partea unui specialist al Protecției Copilului, pentru a trece mai ușor peste această traumă psihică.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020