Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pompierii: atenție la instalațiile electrice!
29.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 231

Două incendii au izbucnit, în week-end, în două gospodării din localitățile Gârcov și Osica de Sus. La una dintre locuințe, pompierii au intervenit mai bine de trei ore, întrucât flăcările s-au extins de la o anexă la întreaga casă. În ambele situații, cauza a fost un scurtcircuit electric, se pare din cauza suprasolicitării instalației electrice. Pompierii avertizează că pe timpul verii au loc frecvent astfel de incendii.


Week-end cu incendii devastatoare. Pompierii olteni au intervenit în două localități pentru stingerea focului izbucnit în gospodării. La una dintre intervenții, salvatorii au acționat mai bine de trei ore, după ce flăcările au cuprins mai multe clădiri.
Pompierii spun că în perioada verii au loc frecvent incendii din cauza suprasolicitării instalațiilor electrice. Cele mai multe izbucnesc de la frigider sau aparatul de aer condiționat.
Anul trecut, în Olt au fost înregistrate aproape 1.200 de incendii, dintre care, peste 350 s-au produs la gospodării, anexe și bunuri ale populației.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE