Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A murit în accidentul provocat de iubit
21.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 10731

Tragedie, joi seară, între localitățile Brebeni și Schitu. Doi tineri din Slatina au căzut cu mașina într-un canal, din cauza vitezei, au stabilit polițiștii. Autoturismul a fost aruncat în aer 13 metri, iar fata a fost proiectată în afara acestuia și a murit pe loc. Iubitul ei a fost rănit și a ajuns la spital. Cei doi tineri nu purtau centura de siguranță.


Accident mortal, seara trecută, între localitățile Brebeni și Schitu, din cauza vitezei. O tânără de 19 ani a murit, iar iubitul ei de 20 de ani, a fost rănit. Ambii sunt din Slatina și se îndreptau către localitatea Schitu. Viteza, carosabilul umed și lipsa experienței șoferului au dus la această tragedie.
Mașina a lovit un cap de pod, fiind proiectată 13 metri în aer, au stabilit polițiștii la măsurători. Fata, pasager pe locul din dreapta față, a fost aruncată în afara autoturismului și a murit pe loc.
Tânărul aflat la volan a suferit răni și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar starea lui este stabilă. El este cercetat acum pentru moartea iubitei sale.
În același loc s-a mai produs un accident rutier grav, în urmă cu doi ani. Și atunci, tot viteza și neatenția au fost cauzele producerii accidentului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024