Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A murit în accidentul provocat de iubit
22.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 10387

Tragedie, joi seară, între localitățile Brebeni și Schitu. Doi tineri din Slatina au căzut cu mașina într-un canal, din cauza vitezei, au stabilit polițiștii. Autoturismul a fost aruncat în aer 13 metri, iar fata a fost proiectată în afara acestuia și a murit pe loc. Iubitul ei a fost rănit și a ajuns la spital. Cei doi tineri nu purtau centura de siguranță.


Accident mortal, seara trecută, între localitățile Brebeni și Schitu, din cauza vitezei. O tânără de 19 ani a murit, iar iubitul ei de 20 de ani, a fost rănit. Ambii sunt din Slatina și se îndreptau către localitatea Schitu. Viteza, carosabilul umed și lipsa experienței șoferului au dus la această tragedie.
Mașina a lovit un cap de pod, fiind proiectată 13 metri în aer, au stabilit polițiștii la măsurători. Fata, pasager pe locul din dreapta față, a fost aruncată în afara autoturismului și a murit pe loc.
Tânărul aflat la volan a suferit răni și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar starea lui este stabilă. El este cercetat acum pentru moartea iubitei sale.
În același loc s-a mai produs un accident rutier grav, în urmă cu doi ani. Și atunci, tot viteza și neatenția au fost cauzele producerii accidentului.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020