Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident stupid la intrarea în Slatina
15.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 6545

Accident stupid, în această dimineață, la intrarea în municipiul Slatina, dinspre Craiova. Un șofer băut a lovit cu autoturismul o altă mașină care circula în fața sa, după care a ricoșat într-un stâlp de electricitate. Două persoane au ajuns la spital, în urma incidentului rutier. Șoferul care a provocat totul avea o alcoolemie de 0,86 mg/l în aerul expirat. Martorii spun că cei doi conducători auto s-ar fi șicanat în trafic.


Câteva șicane în trafic între doi șoferi au fost la un pas să provoace o adevărată tragedie, în această dimineață, la Slatina. Mai ales că unul dintre conducătorii auto era și băut. Doi oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma impactului violent.
În accident au fost răniți doi pasageri din ambele mașini.
Șoferul care a provocat accidentul era băut. Avea o alcoolemie destul de mare, respectiv 0,86 mg/l în aerul expirat. Polițiștii îl cercetează acum, pentru două infracțiuni: vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului. În urma impactului stâlpul în care a ricoșat mașina fost serios avariat.
Autoturismul a rupt și gardul unei stațiile peco din apropiere. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020