Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tineri incoerenți, „săltați” de polițiști
12.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 10797

Trei tineri suspecți de consum de droguri au fost găsiți, aseară, de poliție, pe o bancă din Slatina. Aceștia erau incoerenți și au fost duși la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cazul a fost preluat de ofițerii de la Crimă Organizată Olt, pentru continuarea cercetărilor.


Trei tineri cu vârste cuprinse între 24 și 35 de ani, au fost găsiți, aseară, întinși pe o bancă din Slatina. Aceștia nu erau coerenți, iar polițiștii care i-au găsit au chemat ambulanța, cei trei fiind transportați la Spitalul Slatina.
Cadrele medicale le-au acordat primul ajutor și le-au făcut analize, tinerii fiind suspecți de consum de droguri. Au fost anunțați ofițerii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, pentru continuarea cercetărilor. Aceștia urmează să stabilească de la cine au luat tinerii stupefiantele și dacă este vorba despre o rețea de traficanți.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020