Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Societăți comerciale amendate de Poliție
12.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 750

Mai mulți agenți economici au fost sancționați de poliție, pentru că nu foloseau aparate de marcat ori vindeau măști și mănuși la negru, fără a avea documente legale. Amenzile au fost aplicate în timpul unei acțiuni desfășurate la societățile respective, în scopul prevenirii și combaterii faptelor ilicite.


Au fost controale, în ultimele 48 de ore, la mai multe societăți comerciale din județul Olt, unde polițiștii au verificat modul de comercializare al produselor. În timp ce unele magazine nu dețineau aparate de marcat, pentru a elibera bon fiscal, altele vindeau măști și mănuși fără documente legale. Au fost amendați și unii și ceilalți, valoarea totală a sancțiunilor fiind de 45.000 de lei.
Totodată, polițiștii au confiscat, de la societățile verificate, suma de 2.793 de lei, precum și 117 măști de protecție și 55 de perechi de mănuși, care erau practic vândute ilegal. Comercianții nu dețineau nici un fel de document de proveniență pentru produsele sanitare.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020