Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Patron de service auto, cercetat pentru furt
11.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 12114

Percheziții ale polițiștilor din Dolj la patronul unui service auto din municipiul Slatina. Acesta este acuzat că a furat mai multe seturi de jante din aliaj, dintr-un magazin de piese auto din județul Dolj. În timpul perchezițiilor au fost găsite obiectele restituite, acestea fiind restituite societății păgubite.


Polițiștii din Dolj au descins, ieri, la un service auto aflat pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Slatina. A fost vizat chiar patronul, pe care polițiștii îl cercetează pentru furt calificat. Bărbatul este acuzat că, în noaptea de 31 martie, alături de alte persoane, a furat mai multe seturi de jante auto dintr-o localitate din județul Dolj. Spargerea a fost dată chiar într-un magazin de piese auto, iar bărbatul a adus seturile furate în service-ul său din Slatina.
Obiectele furate din județul Dolj au fost ridicate de poliție și restituite societății păgubite. Cercetările continuă în acest caz, iar polițiștii urmează să stabilească cine l-a ajutat pe bărbat să comită furtul, urmând să fie cercetate și celelalte persoane implicate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE