Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Pandemie“ de șoferi băuți
11.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 447

Șoferi în stare avansată de ebrietate, cu permisul suspendat sau conducând o mașină cu numerele de înmatriculare ale unui alt vehicul. Sunt infracțiunile comise de mai mulți șoferi olteni, în ultimele zile, pe raza județului. Polițiștii au întocmit dosare penale în toate cazurile, iar șoferii vor răspunde pentru faptele lor.


În timp ce autoritățile se luptă cu pandemia de coronavirus, unii șoferi olteni au cu totul alte preocupări. Nicidecum să stea acasă, pentru a evita riscul de îmbolnăvire. Se plimbă pe drumurile publice băuți, fără permis sau comit alte abateri grave. Au fost însă prinși de poliție și s-au ales cu dosare penale. Printre ei se află și un bărbat din comuna Vădăstrița, care a pornit la drum rupt de beat, cu mașina unui localnic. Ambii sunt acum cercetați de poliție.
De asemenea, în localitatea Tia Mare, polițiștii au prins un bărbat de 30 ani, care conducea un autoturism neînmatriculat și pe care aplicase plăcuțe cu numere de înmatriculare ale unei alte mașini. Și în comuna Văleni a fost prins un tânăr de 23 de ani, care se afla la volan, deși avea permisul auto suspendat. Polițiștii au deschis dosare penale în toate cazurile, șoferii fiind cercetați pentru infracțiunile comise.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020