Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rețea de evazioniști, destructurată de DIICOT
26.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1704

O grupare infracțională din Olt a fost anihilată, ieri, de polițiști și procurorii DIICOT. Aceștia făceau evaziune fiscală cu autotractoare, iar prejudiciul creat bugetului de stat se ridică la șapte milioane de lei. În urma cercetărilor, oamenii legii au pus sechestru pe mai multe terenuri, o casă și autocamioane.


Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Olt, împreună cu procurorii DIICOT au continuat cercetările într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani, în care este cercetată o grupare ce acționa pe raza județului. Potrivit oamenilor legii, cinci persoane sunt bănuite că, în perioada 2012-2015, ar fi format un grup infracțional organizat, cu scopul de a-și crea avantaje fiscale prin fraudarea TVA-ului și diminuarea bazei impozabile privind impozitul pe profit.
„În acest circuit sunt implicate un număr de 21 de societăți comerciale tip fantomă prin intermediul cărora au fost înregistrate operațiuni fictive și efectuate achiziții intracomunitare ilegale de bunuri(autotractoare), care au generat TVA deductibil la beneficiar“, apare în comunicatul Poliției.
În urma cercetărilor, anchetatorii au pus sechestru pe opt terenuri, o casă, 30 de autocamioane şi conturi bancare ale mai multor persoane, în valoare totală de peste 4.4 milioane lei. Prejudiciul cauzat bugetului de stat se ridică la aproximativ 7 milioane de lei.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020