Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Înghesuiți în microbuz, opriți de Poliție
26.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4545

Un microbuz în care se aflau înghesuite zeci de persoane a fost oprit în trafic, ieri după-amiază, de polițiștii din Olt. Oamenii legii i-au pus pe pasageri să coboare și au rămas uimiți: 36 de oameni se aflau în microbuzul care avea o capacitate de 21 de locuri. Șoferul a fost amendat cu 12.000 de lei.


Înghesuiți ca sardelele în microbuz. Așa au fost găsiți, ieri după-amiază, mai mulți călători care circulau într-un microbuz, pe raza localității Valea Mare. Polițiștii au descoperit că în vehicul erau cu 15 persoane mai mult față de numărul de locuri disponibile. Adică, în loc de 21 de călători, atât cât trebuia să fie, în mașină se aflau 36. Persoanele care călătoreau în picioare au fost puse de polițiști să coboare din microbuz.
Polițiștii le-au explicat oamenilor că se expun la un pericol uriaș de îmbolnăvire, din cauza aglomerației.
Cei 15 pasageri aflați în plus în microbuz, și care au fost dați jos de poliție, și-au continuat deplasarea cu alte mijloace de transport. Șoferul microbuzului, un bărbat de 44 de ani, din comuna Schitu, a fost amendat de oamenii legii cu suma de 12.000 de lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020