Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dosare în instanță, pentru COVID 19
24.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 548

Patru dosare penale în care se fac cercetări pe numele a șapte persoane, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, au ajuns la Parchetul Slatina. Este vorba despre oameni care nu au respectat măsura izolării și autoizolării la domiciliu, în contextul răspândirii COVID-19. Printre aceștia se află și cei 6 chinezi, care au fugit de la hotelul în care erau cazați la Slatina.


Patru dosare penale, care au fost întocmite de Poliția din Olt, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina. Sunt anchetate șapte persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu. Într-unul dintre dosare sunt cercetați cei șase chinezi, ce au fugit din hotelul în care erau cazați la Slatina. Într-un alt dosar penal este anchetată o femeie din Slatina, care a părăsit domiciliul său, unde era izolată şi monitorizată de Direcţia de Sănătate Publică, şi nu a fost găsită, necunoscându-se direcţia acesteia de deplasare. Fiind contactată telefonic de către lucrătorii DSP Olt, femeia a precizat că se află în drum spre aeroport, deoarece nu prezintă semne specifice bolii, iar starea ei de sănătate este bună. Un alt caz este cel al unui bărbat din comuna Tufeni, care a fost depistat la volanul autoturismul, deși era venit în ţară pe 26.02.2020, din Italia, Regiunea Lombardia, şi trebuia să se afle în autoizolare la domiciliu timp de 14 zile. În cel de-al patrulea caz este vorba despre o persoană din comuna Milcov, care se afla în autoizolare la domiciliu, ca urmare a revenirii sale din Italia, Regiunea Padova, Veneto, zonă afectată de coronavirus. Aceasta a părăsit domiciliul şi a plecat cu o maşină luată la ocazie, în municipiul Slatina.
Pe numele celor șapte persoane a fost începută urmărirea penală, iar magistrații continuă investigarea lor.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020