Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dosare în instanță, pentru COVID 19
24.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 385

Patru dosare penale în care se fac cercetări pe numele a șapte persoane, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, au ajuns la Parchetul Slatina. Este vorba despre oameni care nu au respectat măsura izolării și autoizolării la domiciliu, în contextul răspândirii COVID-19. Printre aceștia se află și cei 6 chinezi, care au fugit de la hotelul în care erau cazați la Slatina.


Patru dosare penale, care au fost întocmite de Poliția din Olt, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina. Sunt anchetate șapte persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu. Într-unul dintre dosare sunt cercetați cei șase chinezi, ce au fugit din hotelul în care erau cazați la Slatina. Într-un alt dosar penal este anchetată o femeie din Slatina, care a părăsit domiciliul său, unde era izolată şi monitorizată de Direcţia de Sănătate Publică, şi nu a fost găsită, necunoscându-se direcţia acesteia de deplasare. Fiind contactată telefonic de către lucrătorii DSP Olt, femeia a precizat că se află în drum spre aeroport, deoarece nu prezintă semne specifice bolii, iar starea ei de sănătate este bună. Un alt caz este cel al unui bărbat din comuna Tufeni, care a fost depistat la volanul autoturismul, deși era venit în ţară pe 26.02.2020, din Italia, Regiunea Lombardia, şi trebuia să se afle în autoizolare la domiciliu timp de 14 zile. În cel de-al patrulea caz este vorba despre o persoană din comuna Milcov, care se afla în autoizolare la domiciliu, ca urmare a revenirii sale din Italia, Regiunea Padova, Veneto, zonă afectată de coronavirus. Aceasta a părăsit domiciliul şi a plecat cu o maşină luată la ocazie, în municipiul Slatina.
Pe numele celor șapte persoane a fost începută urmărirea penală, iar magistrații continuă investigarea lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020