Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autobuz înzăpezit: Călătorii, salvați de pompieri
24.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 457

Un autobuz cu pasageri a rămas blocat în zăpadă la Milcov. Pompierii au intervenit cu autospeciala de victime multiple, iar șapte persoane au fost preluate și transportate la Slatina, unde trebuia sa ajungă la serviciu. De asemenea, mai multe autoturisme au rămas înzăpezite, în județ, iar șase drumuri județene au fost închise circulației, din cauza viscolului.


Codul Portocaliu de ninsoare și viscol a creat probleme în județul Olt, noaptea trecută, dar și în această dimineață. Un autobuz care transporta navetiști ce mergeau la Slatina, a rămas înzăpezit. Pompierii au intervenit pentru a salva călătorii.
O parte dintre pasageri au fost preluați de salvatori și au fost aduși la Slatina, în siguranță. Restul s-au întors acasă, în localitatea Milcov.
Mai multe autoturisme au fost blocate și în județ, în urma viscolului de noaptea trecută. Drumarii au intervenit în continuu cu utilajele pentru deszăpezirea drumurilor naționale și județene.
De asemenea, zeci de localități din Olt au rămas fără electricitate. Echipele distribuitorului de energie electrică au intervenit în zonele cu probleme, pentru remedierea situației.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020