Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autobuz înzăpezit: Călătorii, salvați de pompieri
24.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 538

Un autobuz cu pasageri a rămas blocat în zăpadă la Milcov. Pompierii au intervenit cu autospeciala de victime multiple, iar șapte persoane au fost preluate și transportate la Slatina, unde trebuia sa ajungă la serviciu. De asemenea, mai multe autoturisme au rămas înzăpezite, în județ, iar șase drumuri județene au fost închise circulației, din cauza viscolului.


Codul Portocaliu de ninsoare și viscol a creat probleme în județul Olt, noaptea trecută, dar și în această dimineață. Un autobuz care transporta navetiști ce mergeau la Slatina, a rămas înzăpezit. Pompierii au intervenit pentru a salva călătorii.
O parte dintre pasageri au fost preluați de salvatori și au fost aduși la Slatina, în siguranță. Restul s-au întors acasă, în localitatea Milcov.
Mai multe autoturisme au fost blocate și în județ, în urma viscolului de noaptea trecută. Drumarii au intervenit în continuu cu utilajele pentru deszăpezirea drumurilor naționale și județene.
De asemenea, zeci de localități din Olt au rămas fără electricitate. Echipele distribuitorului de energie electrică au intervenit în zonele cu probleme, pentru remedierea situației.


 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020