Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-a ascuns în peșteră, împreună cu copiii
20.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 7131

Caz incredibil al unei femei din Slatina. Aceasta s-a ascuns, împreună cu cei trei copii ai săi, într-o peșteră din județul Vâlcea. Femeia ar fi fugit de acasă acum două săptămâni, de teama coronavirusului. Jandarmii montani au salvat-o pe femeie și pe copiii acesteia și i-au predat autorităților în siguranță.


O femeie din municipiul Slatina, împreună cu cei trei copii ai săi, au fost găsiți ascunși într-o peșteră din județul Vâlcea. Cei patru au fost descoperiți, ieri dimineață, de jandarmii montani, care au fost alertați de polițiștii din Olt. Femeia și copiii săi nu erau singuri, ci împreună cu o altă femeie cu doi copii, din Drăgășani. Toți locuiau într-un cort, fiind dispăruți de acasă de aproape două săptămâni și se pare că proviziile lor erau pe sfârșite.
„După aproximativ trei ore de căutări, cele șapte persoane – două femei și cinci minori, au fost găsite de către jandarmii montani într-o peșteră din zona Mânăstirii Stănișoara, unde aveau montat un cort”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.
Se pare că cele două femei s-ar fi ascuns împreună cu copiii lor în peștera respectivă de teama coronavirusului. Aceștia au fost conduși în siguranță de jandarmi până la Mânăstirea Stănișoara, de unde au fost preluați de polițiști și conduși la Poliția Călimănești, pentru continuarea cercetărilor.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020