Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-a ascuns în peșteră, împreună cu copiii
20.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 6950

Caz incredibil al unei femei din Slatina. Aceasta s-a ascuns, împreună cu cei trei copii ai săi, într-o peșteră din județul Vâlcea. Femeia ar fi fugit de acasă acum două săptămâni, de teama coronavirusului. Jandarmii montani au salvat-o pe femeie și pe copiii acesteia și i-au predat autorităților în siguranță.


O femeie din municipiul Slatina, împreună cu cei trei copii ai săi, au fost găsiți ascunși într-o peșteră din județul Vâlcea. Cei patru au fost descoperiți, ieri dimineață, de jandarmii montani, care au fost alertați de polițiștii din Olt. Femeia și copiii săi nu erau singuri, ci împreună cu o altă femeie cu doi copii, din Drăgășani. Toți locuiau într-un cort, fiind dispăruți de acasă de aproape două săptămâni și se pare că proviziile lor erau pe sfârșite.
„După aproximativ trei ore de căutări, cele șapte persoane – două femei și cinci minori, au fost găsite de către jandarmii montani într-o peșteră din zona Mânăstirii Stănișoara, unde aveau montat un cort”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.
Se pare că cele două femei s-ar fi ascuns împreună cu copiii lor în peștera respectivă de teama coronavirusului. Aceștia au fost conduși în siguranță de jandarmi până la Mânăstirea Stănișoara, de unde au fost preluați de polițiști și conduși la Poliția Călimănești, pentru continuarea cercetărilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020