Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident în lanț la ieșirea din Slatina
19.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 7709

Patru persoane au fost rănite într-un accident de circulație, petrecut seara trecută, la ieșirea din Slatina spre Valea Mare. Au fost implicate patru mașini, iar polițiștii au stabilit ca și cauză nepăstrarea distanței de siguranță în mers. Traficul a fost restricționat în zonă, pentru ca oamenii legii să poată face măsurători.


Accident în lanț, seara trecută, la ieșirea din Slatina spre localitatea Valea Mare. Patru autoturisme s-au lovit, după ce șoferii nu au păstrat o distanță de siguranță în mers, iar mașinile care circulau în coloană au fost proiectate una în cealaltă. În urma incidentului, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul din Slatina.
Traficul fost restricționat, iar circulația s-a desfășurat pe un singur sens, până când polițiștii au finalizat măsurătorile.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020