Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au furat gardul sondelor de petrol
14.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1637

Tupeu incredibil al unor hoți. Aceștia au furat gardul sondelor de petrol din localitățile Corbu și Icoana, de pe o distanță de aproape un kilometru. Polițiștii au descins la locuințele lor și au găsit componentele furate. Cei doi s-au ales cu dosar penal și sunt cercetați în stare de libertate.


Polițiștii Secției de Poliție Rurală Potcoava au desfășurat 4 percheziții la locuințele aflate în proprietatea a doi bărbați din localitatea Corbu, și o percheziție la domiciliul unui bărbat de 46 de ani, din comuna Bârla, județul Argeș. Potrivit anchetatorilor, aceștia sunt bănuiți că au furat gardurile sondelor din localitățile Corbu și Potcoava, pe o distanță de aproape 1 kilometru.
În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit gardurile pe care aceștia le furaseră, dar și zeci de litri de produs petrolier sustras de la sondele respective.
Bunurile au fost ridicate și predate în custodie unei societăți comerciale care are ca obiect principal de activitate explorarea și exploatarea zăcămintelor de petrol și gaze naturale. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.
 

furt potcoava gardul sondelor de petrol
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020