Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bătrân găsit decapitat în casă
07.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 55538

Descoperire macabră în comuna Osica de Sus. Un bătrân a fost găsit decapitat, în această dimineață, în locuința sa. Anchetatorii au fost șocați: i-au găsit capul afară, iar corpul în casă. Se pare că bărbatul a fost mâncat de un câine de rasă pe care îl avea de patru ani.


Sfârșit tragic, pentru un bărbat de 72 de ani, din comuna Osica de Sus. El a fost găsit în această dimineață, decapitat, în gospodăria sa. Nu mai fusese văzut de localnici de aproape o săptămână, iar astăzi un vecin a făcut macabra descoperire și a anunțat poliția.
Bătrânul locuia singur de mai mulți ani, familia sa fiind stabilită la Craiova. Rudele au fost anunțate despre tragedie în această dimineață, de către Poliție.
Potrivit anchetatorilor, bătrânul era consumator înrăit de alcool și, cel mai probabil, se afla în stare de ebrietate atunci când a căzut și a fost atacat de câine. La fața locului a ajuns și primarul localității, Gheorghe Manicea, care a fost îngrozit de ceea ce s-a întâmplat.
Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, iar mâine va fi făcută necropsia, urmând ca legiștii să stabilească apoi care este cauza decesului.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020