Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Înjunghiat în parcarea fabricii
23.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 26018

Incident sângeros, în această dimineață, în parcarea unei fabrici din Slatina. Doi angajați s-au luat la ceartă, iar unul l-a înjunghiat pe celălalt cu un cutter. Conflictul a izbucnit pe motiv că agresorul i-ar fi luat victimei locul în mașina cu care aceștia făceau naveta la serviciu. Polițiștii au deschis un dosar penal.


Încăierare, în această dimineață, în parcarea unei fabrici din municipiul Slatina. Doi tineri, colegi de serviciu, s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat, unul dintre ei, înjunghiindu-l pe celălalt cu un cutter. Tânărul rănit a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cazul a fost preluat de Poliția municipiului Slatina, care a deschis o anchetă.
Potrivit anchetatorilor, victima și agresorul se cunosc demult, iar conflictul a fost unul spontan. În această dimineață, victima i-a reproșat agresorului că din cauza sa nu a mai avut loc în mașina cu care aceștia făceau naveta la serviciu. După un schimb de replici, agresorul și-a înjunghiat colegul. Agresorul este cercetat acum pentru fapta sa.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020