Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cazul „Caracal“, la Tribunalul Olt
15.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 218

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată. El este acuzat de nu mai puțin de 8 infracțiuni, printre care trafic de persoane, omor calificat și profanare de cadavre. Gheorghe Dincă este acuzat oficial de procurori că le-a ucis pe tinerele dispărute, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.


Procurorii au trimis în judecată dosarul în care este anchetat Gheorghe Dincă. Parchetul General a anunțat, astăzi, că procurorul general interimar Bogdan Licu a confirmat rechizitoriul în cazul „Caracal”, iar bărbatul este acuzat de comiterea a 8 infracțiuni. În dosar este anchetat și complicele lui Dincă, Ștefan Risipițeanu, care este acuzat de viol.

„Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol“, apare în comunicatul Parchetului General.

De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem pentru infracțiunile de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori, mai apare în comunicatu Parchetului General.
Astfel, Ghorghe Dincă este acuzat oficial de procurori că le-a ucis le Alexandra Măceșanu, de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, și pe Luiza Melencu, de 19 ani, din localitatea Dioști, județul Dolj. Cazul va fi judecat la Tribunalul Olt.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020