Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tânără drogată la volan
14.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1036

Doi șoferi drogați, printre care și o tânără, și un altul băut la volan. Sunt rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri, în urma unor controale în trafic. La Slatina și la Balș, polițiștii au găsit doi șoferi drogați la volan, iar la Dobrosloveni, un tânăr care consumase alcool. Cei trei s-au ales cu dosar penal și le-au fost reținute permisele de conducere.


În fiecare săptămână, cel puțin un șofer este prins drogat la volan, în județul Olt. Dacă până acum polițiștii au depistat doar bărbați sub influența stupefiantelor, de data aceasta a fost prinsă o tânără care a consumat droguri. Șoferița a fost oprită, seara trecută, pe o stradă din Slatina, iar la testul cu aparatul pentru depistarea drogurilor, rezultatul a fost pozitiv.
Tot ieri seară, la aceeași oră, respectiv 20.00, polițiștii au prins și la Balș un șofer drogat. Este vorba tot despre un tânăr de 25 de ani. Un alt șofer s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat, de data aceasta, băut la volan.
Toți cei trei conducători auto s-au ales cu permisul reținut și le-a fost întocmit dosar penal. Controalele polițiștilor vor continua în trafic, atât ziua, cât și pe timp de noapte.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE