Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tâlharul din Balș, prins de polițiști
09.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1951

A fost prins tâlharul femeii din orașul Balș, care în ziua de Crăciun i-a furat geanta cu bani și lucrurile personale. 1.000 avea femeia la ea, când hoțul i-a smuls poșeta și a fugit. Polițiștii l-au reținut ieri după-amiază, iar astăzi au cerut arestarea lui preventivă.


Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș l-au prins pe tânărul care a tâlhărit o femeie pe stradă, chiar în ziua de Crăciun. Este vorba despre un băiat de 19 ani, despre care polițiștii spun că a mai fost cercetat pentru fapte de furt. Tâlharul a fost dus, astăzi, în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
Tânărul a primit măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 20 de zile. Fapta s-a petrecut în seara zilei de 25 decembrie, chiar în fața Primăriei din orașul Balș. Femeia a anunțat poliția că, în timp ce se afla pe trotuar, un bărbat i-a smuls geanta de pe umăr, în care avea suma de 1.000 de lei și bunuri personale, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Polițiștii l-au prins ieri pe tâlhar. Au mai recuperat de la el suma de 500 de lei și un telefon mobil.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020