Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tâlharul din Balș, prins de polițiști
09.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1848

A fost prins tâlharul femeii din orașul Balș, care în ziua de Crăciun i-a furat geanta cu bani și lucrurile personale. 1.000 avea femeia la ea, când hoțul i-a smuls poșeta și a fugit. Polițiștii l-au reținut ieri după-amiază, iar astăzi au cerut arestarea lui preventivă.


Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș l-au prins pe tânărul care a tâlhărit o femeie pe stradă, chiar în ziua de Crăciun. Este vorba despre un băiat de 19 ani, despre care polițiștii spun că a mai fost cercetat pentru fapte de furt. Tâlharul a fost dus, astăzi, în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
Tânărul a primit măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 20 de zile. Fapta s-a petrecut în seara zilei de 25 decembrie, chiar în fața Primăriei din orașul Balș. Femeia a anunțat poliția că, în timp ce se afla pe trotuar, un bărbat i-a smuls geanta de pe umăr, în care avea suma de 1.000 de lei și bunuri personale, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Polițiștii l-au prins ieri pe tâlhar. Au mai recuperat de la el suma de 500 de lei și un telefon mobil.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE