Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Apartament în flăcări, de la o lumânare
09.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4310

Incendiu devastator, în această dimineață, într-un bloc din municipiul Slatina. Un apartament a fost cuprins de flăcări, iar pompierii au acționat timp de patru ore pentru îndepărtarea pericolului. Zeci de persoane au fost evacuate și au așteptat în microbuzul pus la dispoziție de cei de ISU, până când focul a fost stins și nu a mai existat fum. Proprietara locuinței și fiica ei au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.


Incendiu puternic în această dimineață, într-un bloc aflat pe strada Primăverii, din municipiul Slatina, în apropiere de sediul Poliției și cel al Pompierilor. Un apartament a luat foc, iar zeci de locatari au fost evacuați din cauza fumului care a ajuns pe toată scara.
Intervenția a fost condusă de șeful ISU Olt, colonelul Adrian Tănase. Pompierii au acționat timp de patru ore pentru lichidarea incendiului. Locatarii evacuați au așteptat într-un microbuz pus la dispoziție de cei de la ISU, până când s-au putut întoarce în case.
Proprietara locuinței, o bătrână de 78 de ani și fiica sa, de 40 de ani, au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE