Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Percheziții la hoți de bijuterii
03.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 313

Polițiștii și mascații au descins, în această dimineață, la mai multe adrese din Slatina, Drăgănești Olt și Dăneasa. Au fost căutate mai multe persoane care au furat bani, bijuterii și mai multe bunuri dintr-o casă. Șase dintre hoți au fost ridicați de poliție și duși la audieri.


Mai multe percheziții au avut loc, în această dimineață, în orașele Slatina, Drăgănești Olt, dar și în comuna Dăneasa. Polițiștii au descins la locuințele mai multor persoane bănuite de furt, după ce ar fi spart o casă și au luat toate bunurile de valoare.
Polițiștii au găsit la percheziții o parte din bunurile furate, respectiv bijuterii și mai multe obiecte din imobilul prădat. Nu au mai fost găsiți și banii pe care i-au luat hoții. Șașe dintre suspecți au fost duși la poliție, pentru audieri.
Potrivit oamenilor legii, suspecții ar face parte dintr-o rețea mai mare, care este posibil să mai fi dat și alte spargeri. Cercetările continuă în acest caz.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020